HOMEOVER PASTORMAXCONTACTLINKS
 
foto: Stillson   
     
  Over Pastor Max

 
  We leven in een samenleving waar het recht van de sterkste geld. Je verdient respect door het hebben van een goede opleiding en een baan met groeimogelijkheden. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de gesprekken op verjaardagen. Herkenbaar?

Wat doe je als christen met de ongure types op straat. Met de dronkaards, verslaafden op straat. Geldt Gods opdracht werkelijk voor mensen die er zelf voor kiezen om zonder uitkering, zonder onderdak op straat te verblijven? Mensen die zich niet willen laten helpen?

Ik laat me hierbij graag leiden door mijn bijzondere Reisleider, Jezus zelf. Hij leert mij om Zijn evenbeeld te herkennen in mannen en vrouwen die verslaafd zijn aan alcohol, heroïne, cocaïne en psychisch ziek zijn. Mensen die niet willen of kunnen werken, stelen en bedriegen, zichzelf verwaarlozen en geen uitzicht meer hebben in hun leven.
Ik wil van deze mensen houden, niet om wat ze zijn maar om op Wie ze lijken!
Onze Heere Jezus is praktisch in zijn benadering van mensen aan de zelfkant van de samenleving. Hij veroordeelt niet, Hij staat altijd klaar en wacht op het moment dat zij er aan toe raken Zijn hulp te ontvangen. Hoe kan ik dat doen?

- Door ze trouw op te zoeken ongeacht of zij er wel of niet zijn
- Door afspraken na te komen, ook al vergeten zij die.
- Door geloof in hen te stellen ook al hebben zij zichzelf al opgegeven.
- Door me eerlijk en straight op te stellen in hun wereld van leugen en bedrog.
- Door te 'Zijn' wil ik hen herinneren aan wie zij eigenlijk zijn.
- Dit in de hoop dat ze op een dag opstaan en naar hun Vader gaan.


Help me de straat op
Wilt u dat ik dit werk kan blijven doen? Bid dan voor me! Ook financieel heb ik jouw ondersteuning nodig, zodat ik zoveel mogelijk tijd op straat kan doorbrengen.

PastorMax
 
  © pastormax.nl | fotografie: stillson | design: studio vuurdoorn